Pult alatti kosár

Az Air Protect System pult alatti kosár egy okos tárolóeszköz, amely felfújt töltőanyagot juttat a munkaasztalnál dolgozó csomagolóba. Ez a legkisebb kosár, amit gyártunk. Automatikusan feltöltődik a belőle felvett töltőanyag mennyiségével. A kosár magasságát úgy választottuk meg, hogy elférjen a munkaasztal alatt. A kosár keskeny, ami egyben előnye is, mert értékes helyet takarít meg a csomagolóállomás teteje alatt. Felszereltük kerekekkel, így szükség esetén könnyen kicsúsztatható az asztal alól.

termékleírás

  • magasság:
    76 cm
  • hossz:
    83 cm
  • szélesség:
    45 cm

A kosár működését úgy alakítottuk ki, hogy ne kelljen az asztal alá hajolni, hogy kivegye a töltőanyagot a kosárból. A párnákat egyenesen a pult fölé tálalják – a csomagoló kezébe. A csomagoló annyi töltőanyagot távolít el, amennyire adott pillanatban szüksége van, és a rendszer gyorsan és hatékonyan pótolja a kosár tartalmát.

Jellemzők, amelyeket érdemes kiemelni:

  • automatikusan kiegészíti a tartalmát
  • elfér a pult alá
  • kerekekkel rendelkezik a könnyű szállítás érdekében

A gyárunkban gyártott pult alatti kosarak porszórt fém testtel rendelkeznek. A karosszéria egy polccal van felszerelve, amelyen a fúvókészüléket helyezik el. A test köré egy speciális kereten rugalmas háló van kifeszítve. A kosártesten kerekek vannak felszerelve a csomagoló kényelme érdekében. Lehetővé teszik, hogy kihúzzák a munkalap alól, és esetleg áthelyezzék egy másik munkaállomásra. A kerekek fékmechanizmussal vannak felszerelve.

Az Air Protect System pult alatti kosár automatikusan elindul. A készülék bekapcsol, amikor a csomagoló töltőanyagot vesz a csomagoláshoz. Automatikusan kikapcsol, ha abbahagyja a töltelékgyűjtést, és a beépített érzékelők jelzik, hogy a kosár megtelt. Ez a megoldás nem igényli a raktári dolgozó figyelmét vagy idejét, így a csomagolás gyors és hatékony.

 

 

Kezdje el az együttműködést az Air Protect System márka lengyel gyártójával, és szerezze be a legjobb minőségű termékeket

Mind a pult alatti kosarat, mind a raktári töltőanyag-elosztó rendszereket saját K+F részlegünk tervezte. Termékeink legmagasabb minőségére összpontosítunk, rugalmasan alkalmazkodva ügyfeleink igényeihez. Testre szabott megoldásokat tudunk készíteni, nyugati márkájú készülékeket hazaira cserélve. Mivel lengyel cég vagyunk, vonzó, stabil áron kínálunk megoldásokat. Pult alatti kosarunkat sikeresen bevezettük egy olyan teljesítő cégnél, amely Lengyelországban a legtöbb csomagmegőrző készülékről ismert. Érdekel, hogy az Ön cégében is működni fog?

Nem szabványos méretű készülékre van szüksége? Írjon nekünk még ma!