Polštářky XL

Poduszka powietrzna Standard PLUS AirProtectSystem Politan

  • šířka role:
    210mm
  • délka role:
    500mb
  • perforace:
    co 120mm
  • barva:
    čirá

Technické údaje

Velikost bubliny
Typ materiálu HDPE
Max. hmotnost balení 20 kg
Název náplně Standard

Standardní polštáře vyrábíme z fólie HDPE (High Density PE), která má vyšší pevnost než fólie LDPE. Vzduchové polštáře jsou odolné vůči teplotám od -500Cdo +1100C. Jsou 100% recyklovatelné. Jsou ideální pro zadržení předem zabalených, křehkých a choulostivých předmětů i objemných předmětů. Můžete je použít k účinnému zaklínění zboží v zásilce nebo k vyplnění prostoru, který zůstane prázdný po zabalení zásilky do krabice. Nejlépe se hodí pro balíky, v nichž zbývá vyplnit přibližně 10 % objemu.

Zapakowana paczka przy pomocy poduszki powietrznej Standard PLUS AirProtectSystem Politan
Zapakowana paczka przy pomocy poduszki powietrznej Standard PLUS AirProtectSystem Politan
Rolka poduszka powietrzna Standard PLUS AirProtectSystem Politan

Nabízíme polštáře, které vyplňují prázdný prostor v balíčcích a blokují tak výrobky. Naše polštáře lze úspěšně použít v balících o hmotnosti až 20 kg.

Délka našich rolí airbagů je 500 metrů a rozměry jednoho nenafouknutého airbagu jsou 21 cm x 12 cm. Po nafouknutí má balicí polštář rozměry 15,5 cm x 8,8 cm.

Polštáře značky Air Protect System se plní vzduchem pomocí zařízení APS 20, které zaručuje přípravu 18 mb vzduchových polštářů za minutu. Zařízení si u nás můžete zapůjčit. Zařízení APS 20 je vhodné pro nafukování vzduchových polštářů z HDPE i EKO materiálu.

Pokud váháte a nevíte, zda jsou pro zabezpečení vašich zásilek lepší polštáře nebo rohože – vyzkoušejte a podívejte se na naše řešení. Nabízíme výhodné ceny jak plniček, tak zařízení, které vám usnadní práci ve skladu. Podívejte se na záložky vybavení – najdete tam naše koše, navíječky a balicí stanice.