Covorașe L

produkt mata standard L POLITAN airprotectsystem

  • lățimea rolei:
    380mm
  • lungimea rolei:
    300mb
  • perforare:
    ce 170mm
  • culoare:
    clar

Date tehnice

Dimensiunea bulei
Tipul de material HDPE
Greutate maximă a pachetului 20 kg
Numele umpluturii Standard

L Covorașele de aer standard sunt fabricate din material HDPE. Plasele covorului L sunt de mărimea unei inimi mici. Ele sunt ideale ca strat de amortizare în partea de jos a unui transport și ca distanțier între straturile individuale de produse. Covorașele în L sunt, de asemenea, ideale pentru reținerea și blocarea mărfurilor stivuite într-o cutie de carton.

Covorașele în L sunt fabricate din folie HDPE. Este un material foarte rezistent și dovedit și poate fi folosit pentru a fixa produse cu o greutate de până la 20 kg. Covorașele noastre L-Standard sunt 100% reciclabile.

Mata powietrzna Standard PLUS Politan AirProtectSystem

Deoarece covorul L are ochiuri destul de mari, produsele pe care le fixați trebuie să fie preambalate. Cu salteaua standard L de la Air Protect System, puteți securiza în mod eficient: unelte, piese, produse de uz casnic, produse chimice de uz casnic și multe altele.

Înainte de a decide dacă salteaua L este potrivită pentru securizarea expedierilor din magazinul dvs. online, merită să testați soluția. Puteți umple cu ușurință covorașul L cu aer datorită APS 20, pe care îl închiriem pentru o perioadă de 2 săptămâni la un preț simbolic.

Răsfoiți celelalte file ale echipamentelor noastre – veți găsi coșurile, înfășurătoarele și stațiile de ambalare pe care le producem. Dacă aveți nevoie de umpletoare fiabile la un preț bun și de echipamente care să vă ușureze munca în depozit, atunci ați ajuns la locul potrivit: vomfi bucuroși să văsfătuim cu privire la o gamă potrivită pentru afacerea dvs.

Sunați-ne și aranjați un test de funcționare!