Rolomat

Transportul rapid și ușor al unui covoraș rulat umplut cu aer este ceva pe care îl puteți câștiga alegând dispozitivele noastre. Rolomat este o soluție perfectă pentru toți cei care doresc să-și împacheteze coletele rapid și eficient. Folosind dispozitivul APS 20 cu o masă de bobinare, veți putea accelera procesul de securizare a produselor dumneavoastră pentru expediere. Sistemul nostru rulează umpluturi cu aer într-un timp scurt. Masa de rolomat este compatibilă cu dispozitivul de umplere a airbag-ului APS 20, astfel încât se pornește și se oprește automat când ruloul este gata.

Stolik z rolomatem / nawijarką AirProtectSystem Politan

specificatiile produsului

  • Lungime:
    980mm
  • Lățime:
    520mm
  • Înălţime:
    1010mm
  • Balanta:
    18,5kg

Este utilizat pentru a rula în mod convenabil un covor umplut cu aer într-o rolă. Rulează 20 m de peliculă într-o rolă în 1,5 minute. Se pornește și se oprește automat cu APS 20. Bucățile de covor de lungime corespunzătoare pot fi rupte din rolă. Umpluturile rulate pot fi mutate cu ușurință într-o altă locație.

Merită subliniat:

  • pentru rularea comodă a covorașelor umplute cu aer într-o rolă
  • role 20 m liniari de folie în 1,5 minute
  • pornește și se oprește automat împreună cu echipamentul APS 20

Masa cu bobinator de la renumitul producator Air Protect System – de inalta calitate.

Multe companii au decis deja să coopereze cu marca noastră Air Protect System și sunt mulțumite și recomandă compania noastră altora. Combinând dispozitive de umplere a covorașelor și airbag-urilor cu o masă cu bobinator, aceștia au câștigat un sistem care le-a făcut mult mai ușor să pregătească umpluturi pentru ambalarea coletelor.

O masă cu bobinator vă permite să rulați covorașele cu aer în role confortabile, ceea ce le face mult mai ușor de transportat. Rupeți exact bucata de covorașă de care aveți nevoie în prezent. Folosirea covorașelor și a pernelor airb pentru a proteja mărfurile în timpul transportului este o soluție mai ecologică decât, de exemplu, folie cu bule, de ce? Pentru că cel mai adesea este nevoie de un singur strat de covoraș pentru a proteja produsul, în timp ce în cazul foliei cu bule, este nevoie de mult mai mult.

De ce prețuiesc clienții noștri calitatea înaltă a meselor, bobinajelor și altor echipamente? Toate soluțiile pe care le producem sunt supuse unui control constant, astfel încât să vă puteți bucura întotdeauna de echipamente de cea mai înaltă calitate. Folosim doar componente ai căror furnizori respectă îndrumările departamentului nostru de calitate. Producem toate elementele sistemului oferit în fabrica noastră din sudul Poloniei. De aceea, clienții noștri se pot baza pe noi, atât în ​​timpul testelor, cât și atunci când folosesc echipamente închiriate. Oferim ajutor și sprijin. Oferim servicii pentru dispozitivele noastre.

Ești interesat de oferta noastră de masă cu bobinator? Vrei să afli mai multe detalii? Contactați specialiștii noștri care vor fi bucuroși să vă răspundă la întrebări și să vă sfătuiască cea mai bună soluție pentru compania dumneavoastră.

 

Stolik z rolomatem / nawijarką AirProtectSystem Politan
Stolik z rolomatem / nawijarką AirProtectSystem Politan
Stolik z rolomatem / nawijarką AirProtectSystem Politan