Masă

Te lupți cu puțin spațiu atunci când împachetezi colete pentru clienții tăi? Știați că acest proces poate fi mai rapid? Ai un dispozitiv pentru umflarea umpluturii, dar iti dai seama ca lipseste ceva? Venim sa ajutam! Suntem producator de mese pentru aparate de suflat folie cu aer, care iti vor rezolva problemele.

Stolik AirProtectSystem Politan

specificatiile produsului

  • Lungime:
    700mm
  • Lățime:
    430mm
  • Înălţime:
    1010mm
  • Balanta:
    13,5kg

Masa facilitează lucrul cu APS 20. Montată pe o înălțime ergonomică a părții superioare, are găuri care fixează dispozitivul, datorită cărora mașina rămâne stabilă și nu se mișcă. Fabricat din metal vopsit electrostatic.

Merită subliniat:

  • imobilizează dispozitivul APS 20 – datorită găurilor dedicate din blat
  • înălțimea ergonomică a blatului de masă
  • picioare stabile
  • ocupă puțin spațiu

De ce merită să alegeți o masă pentru dispozitivele de suflare a umpluturii cu aer?

În ziua de azi, toată lumea știe cât de important este timpul. Clietnții noștri și ai voștri știu de asemenea acest lucru. Nu-i lăsați să aștepte prea mult pentru bunurile comandate, deoarece acest lucru ar putea determina alegerea lor pentru o companie concurentă în viitor. Prin alegerea unei mese pentru dispozitivele de umflare a umpluturilor cu aer de la producătorul Air Protect System, veți îmbunătăți semnificativ procesul de producție a covoarelor și pernelor de aer.

Masa are găuri de montaj dedicate dispozitivului APS 20. Asigură că dispozitivul este montat stabil și nu se mișcă, ceea ce s-ar putea întâmpla dacă dispozitivul ar fi plasat pe o masă obișnuită.

De asemenea, nu am uitat de o problemă foarte importantă, și anume înălțimea ergonomică la care a fost plasată suprafața mesei, astfel încât angajații care vor lucra pe ea să aibă confort maxim.

Masa pentru dispozitivele de umflare a filmului cu aer este mică în dimensiuni pentru a nu ocupa prea mult spațiu valoros în depozit. Este foarte stabilă.

Este fabricată din material acoperit cu pulbere, astfel încât va servi compania dumneavoastră mulți ani. Merită, de asemenea, adăugat că are o suprafață mică a mesei, care este amplasată pe picioare înalte, astfel încât să o puteți plasa oriunde – de exemplu, prin împingerea ei la masa de lucru pe care ambalați produsele pentru expediere. O puteți muta exact unde aveți nevoie.

Închiriază o masă pentru dispozitivele de umflare a foliei cu aer!

Multe persoane se întreabă dacă ar trebui să cumpere un anumit dispozitiv. Ar fi de preferat să verificați cu atenție funcționarea acestuia înainte de a investi. Ne îndeplinim așteptările clienților noștri și oferim pe piața poloneză – închiriere de mese pentru dispozitivele de umflare a umpluturilor cu aer. Noi operăm pe piața dumneavoastră prin intermediul distribuitorilor. Contactați-ne și vă vom îndruma către o companie care vă va prezenta oferta noastră.

În plus, oferim ajutor și sfaturi la fiecare etapă a selectării altor dispozitive din oferta noastră pentru a lucra în depozitul dumneavoastră.

Pentru noi, cel mai important lucru este clientul!

Stolik AirProtectSystem Politan
Stolik AirProtectSystem Politan
Stolik AirProtectSystem Politan