Bublinky M

  • šířka role:
    380 mm
  • délka role:
    Standard: 300/ 500m, ECO: 300m, Strong: 250m
  • perforace:
    co 170mm
  • barva:
    ECO: světle hnědá, Standard: přehledně, Strong: světle zelená

Technické údaje

Velikost bubliny
Typ materiálu
Recyklovaný HDPEHDPEHDPE
Max. hmotnost balení
10 kg20 kg25 kg
Název náplně
ECO Standard Strong

Podložky M, které vyrábíme, jsou ideální pro balení výrobků, zajištění dna balíků a jako výplň mezi jednotlivými vrstvami přepravovaných zásilek. Můžete je použít k ochraně předem zabaleného zboží, které můžete vrstvit s rohožemi M jako dělicími vložkami mezi nimi. Tato přepážka vytvoří tlumicí vrstvu, která chrání vnitřek zásilky.

Mata powietrzna EKO Politan AirProtectSystem jak pakować paczki wykorzystanie maty powietrznej eko M

Mata powietrzna Standard PLUS Politan AirProtectSystem

Zapakowana paczka Mata powietrzna extra strong AirProtectSystem Politan

Vyrábíme rohože různých pevností. Podle toho, jak těžké předměty plánujete zabezpečit, můžete vybírat z rohoží M Air Protect System o síle 10, 20 nebo 25 kg.

Rohož M Air Protect System– ECO

Rohože Eco vyrábíme z recyklovaného HDPE granulátu. Pokud vám záleží na ekologii a pozitivní image – zvolte tuto variantu.

Rohož ECO ve velikosti bublin M doporučujeme pro zabezpečení výrobků o hmotnosti do 10 kg. Rohože ECO M jsou 100% recyklovatelné. Role fólie ECO jsou dlouhé 300 a 500 m.

K odtrhávání jednotlivých listů rohože nepotřebujete nůžky. Díky perforaci, kterou lze pohodlně odtrhnout každých 17 cm, můžete délku rohože přizpůsobit svým potřebám. Rohože ECO – ve světle hnědé barvě – lze použít k ochraně různých výrobků, od uměleckých děl až po knihy.

 

 

 

Vzduchová rohož M – Standard

Pokud posíláte balíky o hmotnosti do 20 kg – máme něco pro vás. Představujeme vám poloprůhlednou rohož M Standard, která je vyrobena z vysokopevnostní HDPE fólie a je 100% recyklovatelná.

Stejně jako rohož ECO má rohož Standard knoflíkovou síť (průměr 3,5 cm) a vyrábí se v rolích o délce 300 m a 500 m. Díky speciálně zvolené technologii jsou vhodné jak pro ochranu choulostivých výrobků, tak i těžších (sklenic, nádobí, domácích spotřebičů).

 

 

 

 

 

Air mat M – Strong

Pokud jsou vaše zásilky těžší, zvolte výplň vyráběnou z HDPE fólie, která chrání výrobky o hmotnosti25 kg – rohož M Strong. Tato verze rohože je navíc 100% recyklovatelná.

Jedná se o výrobek pro speciální úkoly. Jedná se o nejodolnější rohož z naší nabídky. Zákazníci používají světle zelenou rohož Strong k ochraně zrcadel, rámů obrazů a stavební chemie (barvy, cement). Délka role rohože Extra Strong je 250 m.

 

 

Všechny námi vyrobené rohože naplníte vzduchem pomocí zařízení APS 20, které rychle a efektivně utěsní fólii. Zařízení si můžete vyzkoušet po dobu 2 týdnů za symbolickou cenu. Testovací období vám umožní zjistit, která z našich rohoží vám vyhovuje nejvíce. Pokud si stále nejste jisti, kterou rohož vybrat, zavolejte nám a myvám rádi poradíme!